Het verdwenen tafeltje

Ons allereerste  ommetje – naar Twente – is goed bevallen. Het lekkende dakluik lijkt verleden tijd. Er bleken rubbers verschoven te zijn en die zitten nu weer waar ze moeten zitten. De plensregen en harde wind van afgelopen maandag hebben geen nieuw gedrup gegeven. Luik-leed opgelost dus. Mochten we er toch opnieuw gedoe mee krijgen, dan zetten we er een nieuwe in.

Maar nu schijnt de zon!

We maken een ritje naar de kampeerwinkel om een nieuwe kampeertafel te kopen. Ons oude, vertrouwde tafeltje is (na jaren van trouwe dienst en vol butsen en builen die we precies konden herleiden naar eerdere kampeer- en camperavonturen met en zonder kinderen) op onverklaarbare wijze onvindbaar. Wat stom! Wat jammer! Hoe raak je nou zoiets kwijt? Behalve een tafeltje schaffen we ook nog wat andere onmisbare must-haves aan: soepborden (huh?!), een superhandige gereedschapskist, tie wraps en schattige kleine spanbandjes waar je beter mee dan zonder verlegen kunt zitten.

Het volgende ommetje staat al in de agenda: we gaan een kijkje nemen bij De Nuuverstee in Borger.