Iseo (I)

Als het ontbijt wordt geserveerd, zorg je natuurlijk dat je er als de kippen bij bent 🙂

P1000164

Na een handwasje, heel veel bakjes koffie en heerlijk rustig aan lummelen, tillen we aan het eind van de middag voor de eerste keer deze vakantie de fietsen van de drager. Vanaf de camping fiets je in no time naar het stadje.

img_2856.jpg

Naar goed Italiaans gebruik is het tijd om met de hele familie te flaneren. Op het plein in het centrum vieren lokale brouwers een bierfestival en dat brengt nog meer levendigheid in het anders ook al drukke stadje. We installeren ons op een terrasje en slaan alle bedrijvigheid met veel plezier gade.

IMG_2857

Aan de boulevard eten we een hapje en vooruit.. we bezondigen ons in de avondzon ook nog aan een lekker ijsje.

img_2870-e1528830549974.jpg