Geishouse (F) – Heiderscheid (L)

Wat blijft het mooi, die dartelende eekhoorntjes bij het wakker worden. Het ontbijt is een beetje karig, we zijn al een poosje niet bij een supermarkt geweest en teren dus op onze voorraden. Maar een overgebleven stuk Flammkuchen, een joghurtje én een flinke bak koffie voldoen prima. We rijden berg-af naar Saint Amarin en via Kruth pakken we bij Markstein de Route de Crêtes in noordelijke richting weer op.

IMG_2291

Het landschap is van overweldigende schoonheid. Bij Le Lac Blanc maken we – weer – een stop. Het waait hard, het is koud en ook al hanteert het plaatselijke etablissement hysterische prijzen voor een bakje koffie en een bosbessentaartje, we zitten er even lekker.

IMG_2303

We duiken Luxemburg weer in en tegen de avond komen we aan in Heiderscheid op De Fuussekaul.