Lente!

En dan opeens roept de kalender dat het lente is en lijkt de hemel blauw van dagen.

Na een winterslaap van bijna 5 maanden op de vloerbedekking van wat ooit eens Zwette Meubelen was, hebben we ons trouwe busje weer uit de stalling gehaald. Na een glansrijke APK en twee splinternieuwe voorbandjes bij Jelle Talsma is ons busje nu uit logeren bij van Drogen vanwege een kapotte huishoudaccu en een overleden zekeringenkast & bedieningspaneel. Die accu is het probleem niet. De rest moet uit Italië én China komen. Dat kan nog wel even duren. Maar hopen dat Boskalis er voor zorgt dat de wal van het Suez-kanaal het schip niet langer keert. We wachten het rustig af. En terwijl Corona ons in de greep heeft, dromen we al weer stiekem van 🇬🇷!

2 gedachtes over “Lente!

 1. Petra Eleftheriadis 29 maart 2021 / 10:06

  Wat is mooier dan een voorjaar in ons geliefde Griekenland……Helaas staan wij ook nog steeds in de wachtmodus. We willen eind September weer voor zes maanden naar Griekenland, en dan een aantal maanden naar Kreta om te overwinteren. We hopen dat het lukt en dat jullie mooie plannen ook uitkomen…..🚍🇬🇷🧿🙋‍♀️

  Like

  • hetblauwebusje 30 maart 2021 / 12:11

   Hoi Petra en Chris,

   Wat leuk om weer van jullie te horen! We volgen jullie (wandel)avonturen in Nederland geregeld via jullie site pippie.reislogger.nl
   Zodra het kan, piepen wij er ook weer tussenuit richting Griekenland. We kunnen niet wachten!
   Ondertussen genieten we volop van onze kleinzoon die in december geboren is. Wie weet treffen we elkaar weer onder hemelsblauwe luchten en onder het genot van een hapje & snapje aan de rand van een azuurblauw baaitje!

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s