In de startblokken

De lente zit in de lucht en er is geen houden meer aan. Aangetikt door de zon schiet onze prunus van de een op de andere dag in bloei.

IMG_2498

Tijd voor actie! De inventaris van ons blauwe busje wordt uit de winterslaap-op-zolder gehaald. We wikken, wegen, schuiven en sorteren : wat hebben we niet meer of juist nog wel nodig? We zijn tevreden: alles is aanwezig. En we hebben muziek! Wat overblijft zijn wensen die het niveau van in principe overbodige zaken (een inklapbaar emmertje en dito afwasbakje) niet overstijgen. Op één ding na: de gejatte fiets wordt op de valreep vervangen door een gloednieuw exemplaar.

IMG_2495

En dan zijn we klaar voor ons eerste ommetje van 2018. Via Obelink in Winterswijk (voor de aanschaf van wandelschoenen en verder alleen maar om te kijken, hoor!) naar Erve Velpen in De Lutte.