Kienzerle (A) – Kramsach (A)

De etappe van Kienzerle naar Kramsach voert ons over de Fernpass. We hebben ‘m al menigmaal gereden maar het blijft een mooi ritje.

‘Weet je nog van die compleet verregende vakantie in Reutte?’ appt zus. De herinneringen aan de gezinsvakanties van vroeger komen weer helder binnen. Reutte, Lermoos, Ehrwald… de Zugspitze was altijd in zicht of in ieder geval dichtbij.

In Kramsach strijken we – net als twee jaar geleden – neer op camping Seehof. Een fijne camping in een prachtige omgeving direct aan de Rheintalersee. De ontvangst is hartelijk, de plekken zijn ruim, het sanitair brandschoon en als kers op de taart heeft de camping een goed restaurant met uitzicht op het meer. Er wordt voor de komende dagen flinke hitte voorspeld. Een prima plek om een dag of twee door te brengen.