Kramsach (A)

Dat het vandaag warm zou worden, wisten we al. Maar zó warm? De thermometer tikt zonder moeite de 37 graden aan. Als amechtige flamingo’s hangen we met waterflesje, iPad en (puzzel)boek onder de luifel. We komen vandaag niet verder dan een kort loopje naar het terras van Gasthof Seehof voor een koud biertje en een wijntje aan het eind van de middag.

IMG_1705

Als de avond valt, zien we in de verte over de bergen spectaculaire lichtflitsen. De donder rolt van de bergen af, maar het zware onweer bereikt ons gelukkig niet. Net als we zeggen dat we de dans van de weergoden gelukkig ontspringen, steekt er een krachtige, warme stormwind op. De buren hangen aan de voortent en de boom die tussen onze plekken staat, laat luid krakend van zich horen. De top breekt af, maar kan met hulp van andere buren met spanbanden worden gezekerd. We slapen ’s nachts niet erg rustig. Weet je nog van toen , die bora in Kroatië?